Prijava za kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Zbog postojeće financijske krize, velikom broju građana skoro je nemoguće pokriti sve mjesečne rashode i neophodne potrebe. S obzirom da je ovo postao jedan od svakodnevni problema mnogih ljudi, u posljednje vrijeme sve je više onih koji su rješenje našli u brzim kreditima.

Brzi krediti – najpopularniji način financiranja

Inovativna rješenja u sektoru bankarskih usluga posljednjih nekoliko godina doprinijela su da financiranje ovim putem bude mnogo pristupačnije. Iako je trenutno prisutna širok spektar financijskih usluga između kojih potrošači mogu birati, primjetna je sve veća popularnost brzih kredita. Zbog sve većih potreba građana da brzo dođu do rješenja kod svojih novčanih problema, brzi krediti pojavili su se kao sjajno rješenje. Razlog zašto su brzi krediti od nedavno postali veoma popularni nalazi se u činjenici pojednostavljenost prilikom apliciranja i vrlo povoljnim uvjetima.

Brzi krediti u suštini spadaju u tradicionalnu financijsku uslugu banaka i kreditnih kuća, pri čemu za odobrenje nema složenih birokratskih procesa, niti dugog čekanja. Ova vrsta kredita zbog svojih posebnih karakteristika je u velikoj prednosti u odnosu na druge opcije koje se nude na tržištu. Brzi krediti su izvrsna alternativa za dolazak do novčanih sredstava, bez dugotrajnih birokratskih procesa.

Brzi krediti – do novca odmah

Brzi krediti posebno su pogodni za sve one kojima novac hitno treba ili kada su aktualni neplanirani troškovi. Kako je ovo vrlo jednostavna i iznad svega prilagođena opcija, potrebno je samo 15 minuta do odobrenja i dolaska do novčanih sredstava. Brzi krediti većinom ogromne prednosti, čime ovaj model kreditiranja može biti izvrstan kod različitih životnih situacija.

Brzi krediti – rješenje kod neplaniranih troškova

Podnošenje za ovu vrstu kredita odvija se na vrlo jednostavan način, zbog čega su mnogi u njima pronašli sjajno rješenje kod problema s kojima se suočavaju. Kako su brzi krediti iznimno atraktivni zbog svojih brojnih prednosti, ovo uvelike donosi mogućnost da se mnogo lakše nađe izlaz iz problema i kod neplaniranih financijskih troškova. Kao što i sam naziv kaže, brzi krediti se odobravaju samo za nekoliko minuta od podnošenja zahtjeva. Brzi krediti su mnogo više prilagođeni potrebama suvremenog korisnika, jer nude mogućnost bržeg dolaska do sredstava. U odnosu na tradicionalne kreditne linije koje su u uporabi, brzi krediti su najpraktičnije rješenje s kojim se u bilo kojem trenutku može doći do potrebnog novca.

Brzi krediti – do odobrenja u nekoliko koraka

Jedna od važnih karakteristika koja privlači sve više pozornosti korisnika je brzina u odobrenju, kao i činjenica da se cijeli proces može odvijati online i bez previše dokumentacije. Brzi krediti su dostupni samo za nekoliko minuta nakon njihova odobrenja. Ova vrsta kredita je vrlo povoljna kod pokrivanja neplaniranih troškova ili korištenje sredstva za određenu kupnju ili uslugu. Još jedna prednost koju imaju brzi krediti je što se cijeli postupak može realizirati putem online opcije, bez odlaska u poslovnicu. Na ovaj način mogu se sagledati sve ponude za brze kredite i odabrati onu koja odgovara financijskim potrebama.

Online kredit za cijelu obitelj

Zadovoljni korisnici

“Zadovoljan korisnik naš je krajnji cilj i znak da radimo dobar posao. Pročitajte poruke zahvale i podrške koje nam svakodnevno pristižu iz cijele Hrvatske.”

“Uzeo sam kredit preko ove stranice već nekoliko puta. Zaista mi je jako pomoglo u trenucima kada su mi svi okrenuli leđa.”

Dalibor M.

Požega

“Bila sam u početku skeptična prema svemu ovome no unutar pola sata mi je novac sjeo na račun i mogla sam ga odmah trošiti.”

Marijana P.

Zagreb

“Imate vrlo transparentan prikaz i kalkulator za kredit. Prijavila sam se lako preko mobitela za 5 minuta. Zbilja profesionalno.”

Zdenka K.

Valpovo

“Kako sam već imao kredit u banci nisam mogao dobiti drugi novac. Vi ste mi pomogli sa pozajmicom uz koju sam platio popravak auta.”

Miroslav I.

Knin