Prijava za kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

Želite li zatražiti zajam, ali ne znate kako to učiniti? Zajmovi su postali vrlo popularan način kreditiranja među potrošačima, a među njihovim najvećim prednostima su povoljni uvjeti i jednostavniji postupak u dolasku do sredstava.

Koncept zajma

Zajam spada u financijsku uslugu pri čemu se na temelju definiranih uvjeta dolazi do novčanih sredstava ili određenog dobra. Ovisno o vrsti, zajam može biti namjenski ili nenamjenski. Kako je nenamjenski zajam mnogo više zastupljen na financijskom tržištu, u ponudi postoje brojne opcije prilagođene individualnim potrebama korisnika. U suštini, nenamjenski zajam može se koristiti u skladu s postavljenim ciljevima, zbog čega se smatra fleksibilnijim rješenjem koje stoji na raspolaganju.

Kako zatražiti zajam?

Imajući u vidu da zajam i pozajmice predstavljaju jednu od najlakših opcija za izlazak iz novčanih problema, za mnoge ovo je obično jednostavnije i bolje rješenje. Prije nego što se odabere odgovarajući zajam, veoma je važno sagledati sve značajke i odabrati onaj koji odgovara financijskim potrebama i situaciji. Kako su na financijskom tržištu dostupne različite ponude zajma, najveću prednost imaju oni do kojih se dolazi brzo i koji su dostupni putem online opcije, dakle, bez odlaska u poslovnicu ili dugog čekanja.

Odabir zajma

Uspostava financijskog plana uvijek je korisno prije nego se zatraže novčana sredstava i odabere najbolja opcija zajma. Prilikom izbora zajma, neophodno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Iznos koji želite zatražiti prvenstveno će ovisiti od financijske situacije i mogućnosti s kojima raspolažete. Zatim, treba uzeti u obzir sve aspekte zajma, kao što su iznos, otplata, vremenski rok zaduženja, itd.

Na taj način određivanjem iznosa koji želite zatražiti znatno se ubrzava cijeli postupak i lakše dolazi do prave ponude koja postoji na tržištu. Dakle, pravi zajam može biti izuzetno koristan financijski instrument za rješavanje bilo koje hitne situacije, realizacije određenih planova i pouzdan pristup financiranju. Sve što je potrebno je pronaći najprikladniju opciju i iskoristi najbolje prednosti koje ona nudi.

Kako brzo do zajma?

Zahvaljujući tehnološkom napretku, danas se do zajma dolazi na mnogo jednostavniji način, a pri tome postoji mogućnost izbora kao što je online zajam ili brzi zajam. Kod kreditnih kuća omogućeno je da se aplicira putem interneta za zajam, a cijeli proces traje svega nekoliko minuta. Ako ste odlučili podnijeti zahtjev za zajam, proces je vrlo jednostavan, a isplata novca na tekući račun je za nekoliko minuta. Ovisno da aplicirate kod banke za zajam onda je realizacija djelomično moguća putem interneta, dok se kod kreditnih kuća cijeli postupak može obavljati.

Online kredit za cijelu obitelj

Zadovoljni korisnici

“Zadovoljan korisnik naš je krajnji cilj i znak da radimo dobar posao. Pročitajte poruke zahvale i podrške koje nam svakodnevno pristižu iz cijele Hrvatske.”

“Uzeo sam kredit preko ove stranice već nekoliko puta. Zaista mi je jako pomoglo u trenucima kada su mi svi okrenuli leđa.”

Dalibor M.

Požega

“Bila sam u početku skeptična prema svemu ovome no unutar pola sata mi je novac sjeo na račun i mogla sam ga odmah trošiti.”

Marijana P.

Zagreb

“Imate vrlo transparentan prikaz i kalkulator za kredit. Prijavila sam se lako preko mobitela za 5 minuta. Zbilja profesionalno.”

Zdenka K.

Valpovo

“Kako sam već imao kredit u banci nisam mogao dobiti drugi novac. Vi ste mi pomogli sa pozajmicom uz koju sam platio popravak auta.”

Miroslav I.

Knin