Prijava za kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Kod suočavanja s nepredviđenim novčanim izdacima većina ljudi traži izlaz u jednostavnom rješenju, kao što je brzi zajam. Zahvaljujući razvijenom kreditnom tržištu, brzi zajam postao je lako dostupna opcija i pouzdana usluga. Brzi zajam kao što samo ime kaže pruža alternativu kao vid kratkoročnog financiranja i sve češće se koristi kod iznenadnih i neplaniranih rashoda.

Brzi zajam – osigurava dolazak do brze gotovine

Brzi zajam je relativno novi oblik financiranja, a služi kod hitnih financijskih potreba, nudeći jednostavan i lak pristup u dolasku do novca. Ova alternativa u financiranju prvenstveno je usmjerena ka rješavanju hitnih financijskih potreba i predstavlja jedno od izvrsnih kratkoročnih opcija s fleksibilnim uvjetima. Brzi zajam se odobrava za nekoliko minuta, pa ne zahtijeva dugo čekanje u odobrenju i dolasku do neophodnih sredstava.

Zašto je pogodan brzi zajam?

Kako je svaka financijska okolnost jedinstvena, sve veća potreba za brzim zajmom je pravi odgovor za njihovu funkcionalnost, posebno kod rješavanja hitne novčane situacije. Brzi zajam spada u nenamjenski vid financiranja i može pomoći kod neočekivanih troškova, iznenadnih kvarova u domu, posebnih događaja, dodatnih troškova liječenja, pokrivanja minusa na kartici, itd. Budući da je brzi zajam vrlo fleksibilan za ujednačavanje novčanih tokova, on je pogodan za sve osobe koje imaju redovita primanja i uredno izmiruju svoja postojeća dugovanja.

Koje prednosti nudi brzi zajam?

Vrijeme je najvažniji faktor kod rješavanja hitnih financijskih situacija i izlaska iz krize. Dolazak do novca na praktičan i jednostavan način bez čekanja uz brzi zajam je pravo rješenje. U usporedbi s konvencionalnim opcijama financiranja, brzi zajam nudi niz prednosti, a jedna od najvažnijih je brzina u odobrenju. Ovo podrazumijeva pojednostavljenost cijelog procesa, pri čemu je cijeli birokratski proces sveden na minimum. Kako se cijeli postupak za brzi zajam odvija putem interneta, novac se isplaćuje 15 minuta nakon odobrenja, a najviše 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Najbolje ponude za brzi zajam se mogu pronaći kod banke i kod kreditnih kuća

U momentima kada dođe do neočekivanih rashoda koji uzrokuju dodatnu opterećenost i novčanu krizu, brzi zajam može pružiti potrebnu pomoć. Ukoliko tražite povoljan brzi zajam na trenutnom tržištu možete pronaći veliki broj ponuda vezanih za ovu uslugu. Ujedno važno je razmisliti koji karakteristike brzog zajma su najvažnije, da li je to visina zajma, uvjeti otplate, usluga za korisnike ili neki drugi faktor.

Kako se na aktualnom financijskom tržištu nudi niz raznolikih rješenja, najvažnije je analizirati najpovoljnije opcije s fleksibilnim uvjetima. Pritom ne treba zapostaviti činjenicu da čak iu slučaju najhitnije potrebe financiranja treba provjeriti legitimnost i vjerodostojnost financijskih kuća, kao i ponuda koje se nude.

Online kredit za cijelu obitelj

Zadovoljni korisnici

“Zadovoljan korisnik naš je krajnji cilj i znak da radimo dobar posao. Pročitajte poruke zahvale i podrške koje nam svakodnevno pristižu iz cijele Hrvatske.”

“Uzeo sam kredit preko ove stranice već nekoliko puta. Zaista mi je jako pomoglo u trenucima kada su mi svi okrenuli leđa.”

Dalibor M.

Požega

“Bila sam u početku skeptična prema svemu ovome no unutar pola sata mi je novac sjeo na račun i mogla sam ga odmah trošiti.”

Marijana P.

Zagreb

“Imate vrlo transparentan prikaz i kalkulator za kredit. Prijavila sam se lako preko mobitela za 5 minuta. Zbilja profesionalno.”

Zdenka K.

Valpovo

“Kako sam već imao kredit u banci nisam mogao dobiti drugi novac. Vi ste mi pomogli sa pozajmicom uz koju sam platio popravak auta.”

Miroslav I.

Knin