Prijava za kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice

Sa aktualnom financijskom krizom i visokim mjesečnim troškovima života, veliki broj ljudi u Hrvatskoj pribjegava različitim vrstama pozajmica, kao što su brze pozajmice. Kako se građani svakodnevno suočavaju s novčanim poteškoćama, brze pozajmice postale su idealno rješenje kod bilo koje situacije vezane za nepredviđene troškove ili neplanirane rashode.

Sve veća pojednostavljenost prilikom apliciranja za podnošenje zahtjeva i poboljšana rješenja unutar tržišta kreditiranja omogućili su da se bez poteškoća dođe do sjajnih opcija kod potrebe dodatnih sredstava. Kako banke i kreditne kuće nude odlične ponude za kratkoročno financiranje, brze pozajmice postale su pravi trend za lakši dolazak do novca. Izbor najbolje opcije brze pozajmice ovisi od različitih aspekata, a prvenstveno od trenutnih financijskih potreba korisnika.

Što predstavljaju brze pozajmice?

Brze pozajmice predstavljaju nenamjenski vid financiranja, odnosno, financijski instrument za dolazak do gotovine. Budući da su brze pozajmice vrsta nenamjenskih sredstava to znači da ih korisnik može koristiti u skladu sa svojim potrebama. Najbolje značajke koje imaju brze pozajmice su kratak rok otplate i manji novčani iznosi. Kako se na tržištu mogu pronaći raznovrsne ponude, građani se uglavnom odlučuju za brze pozajmice iz razloga hitnog novca i jednostavnije procedure. U tom smislu, brze pozajmice postale su sinonim za brz dolazak do novca kada postoji situacija neplaniranih rashoda ili hitnog novca.

Kako doći do brze pozajmice?

Banke i kreditne kuće omogućile su dolazak do brze pozajmice koja je u skladu s najvažnijim potrebama stanovništva. Kako mnogi žele pojednostavljen proces, bez dugog čekanja u poslovnici i komplicirane birokratske procedure, brze pozajmice su izvrstan odgovor ovim zahtjevima. Pritom, jednostavnost u podnošenju zahtjeva i lako odobrenje svakako su prednosti koje se nude u okviru brze pozajmice. Cijeli proces traje samo nekoliko minuta i obavlja se putem online opcije, što znatno olakšava dolazak do novca.

Tko može aplicirati za brze pozajmice?

Za brze pozajmice mogu aplicirati svi koji imaju redovna mjesečna primanja, zaposlenici i umirovljenici. Postupak za brze pozajmice je jednostavan što znatno ubrzava dolazak do potrebnih novčanih sredstava. Najčešće, novčana sredstava koja se dobivaju od brze pozajmice se koriste u svrhu neplaniranih troškova, podmirivanje mjesečnih obveza, za dodatno zdravstveno liječenje, za važne događaje, putovanja, popravke u domu i slično.

Brze pozajmice – brzo rješenje

Imajući u vidu da se brze pozajmice baziraju na kraćem roku otplate i manjim novčanim iznosima ovo doslovno ne predstavlja veliki rizik za financijske institucije, što cijeli postupak čini dosta jednostavnijim. Ovaj vid financijske usluge kod banke i kreditne kuće ne zahtijeva dodatne garancije što omogućava da se nakon otplate, ponovo može aplicirati za brze pozajmice.

Online kredit za cijelu obitelj

Zadovoljni korisnici

“Zadovoljan korisnik naš je krajnji cilj i znak da radimo dobar posao. Pročitajte poruke zahvale i podrške koje nam svakodnevno pristižu iz cijele Hrvatske.”

“Uzeo sam kredit preko ove stranice već nekoliko puta. Zaista mi je jako pomoglo u trenucima kada su mi svi okrenuli leđa.”

Dalibor M.

Požega

“Bila sam u početku skeptična prema svemu ovome no unutar pola sata mi je novac sjeo na račun i mogla sam ga odmah trošiti.”

Marijana P.

Zagreb

“Imate vrlo transparentan prikaz i kalkulator za kredit. Prijavila sam se lako preko mobitela za 5 minuta. Zbilja profesionalno.”

Zdenka K.

Valpovo

“Kako sam već imao kredit u banci nisam mogao dobiti drugi novac. Vi ste mi pomogli sa pozajmicom uz koju sam platio popravak auta.”

Miroslav I.

Knin