Prijava za kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez HROKa

Dolazak do veće financijske stabilnosti postao jedan od ključnih ciljeva većine građana, ali ujedno složen i izazovan zadatak. Mjesečna primanja prosječne obitelji u Hrvatskoj daleko su ispod prosjeka, bar kada se radi o podmirenju osnovnih životnih potreba.

Bilo da je riječ o plaćanju svih hitnih troškova, dolasku do dodatnih sredstava kod neočekivanih događaja, pokrivanju minusa, svaka od ovih situacija zahtijeva najbolju alternativu s kojom će se riješiti postojeći problemi s novcem. Kako bi došli do financijskog rješenja mnogi građani u tu svrhu oslonili su se na najpogodniju alternativu, a to su krediti bez HROKa.

Što su krediti bez HROKa?

Ukoliko ste razmišljali o podnošenju zahtjeva za kredit, a niste najbolje informirani o postojećim ponudama, sigurno ste bili u prilici da se sretnete s terminom krediti bez HROKa. Što oni zapravo znače? Skraćenica HROK označava Hrvatski registar obveza po kreditima i odnosi se na sve informacije koje se tiču ​​kreditne obveze, zaduženja, kao i dugovanja korisnika.

On je zasnovan na temelju zahtjeva koje traži domaća banka u cilju da se spriječi velika prezaduženost stanovništva. Najveće mane koje su ovdje prisutne su sporo ažuriranje podataka, što mnoge građane dovodi u otežavajuću situacija, čak i onda kada su podmirili sve dospjele obveze dugovanja. Ovo posebno komplicira situaciju kada je riječ o odobrenju kredita, odnosno, kreditnom procesu.

Koje pogodnosti većinom krediti bez HROKa kod kreditnih kuća?

Kreditne kuće među prvima na tržištu ponudile su uslugu krediti bez HROKa, kao jedinstven kreditni model. Kako bi pomogli prezaduženim građanima Hrvatske koji u banci nisu mogli doći do odobrenja za kredit, kreditne kuće osmislile su pravo rješenje – brzi krediti bez HROKa i na taj način znatno olakšali dolazak do potrebnih sredstava. Da bi se odobrili krediti bez HROKa kod kreditnih kuća neophodna je financijska urednost u izmirivanju obveza, za razliku od banki gdje je važan izvještaj HROKa.

Koji zahtjevi se podrazumijevaju za pristup ovoj vrsti financiranja?

Da bi se realizirali krediti bez HROKa potrebno je jamac ili sudužnik daju jamstvo kako se otplatilo postojeće financijsko zaduženje realiziranog kredita. U slučaju kada podnositelj zahtjeva za kredit nije iz određenog razloga više u mogućnosti otplaćivati ​​rate, tu obvezu na sebe preuzima jamac ili sudužnik koji će nastaviti sa izmirenjem dospjelih obveza.

U ponudi banke ne postoje krediti bez HROK?

Činjenica je da banka ima dosta visoke kriterije kada je riječ o odobrenju određenih kredita i cjelokupnoj proceduri. Pritom, kreditna sposobnost građana je od ključnog značaja, vrsta zaposlenja, itd. U odnosu na kreditne kuće, banke se oslanjaju na izvještaj HROKa gdje su sadržane sve informacije o trenutnoj zaduženosti i dugovanjima.

Online kredit za cijelu obitelj

Zadovoljni korisnici

“Zadovoljan korisnik naš je krajnji cilj i znak da radimo dobar posao. Pročitajte poruke zahvale i podrške koje nam svakodnevno pristižu iz cijele Hrvatske.”

“Uzeo sam kredit preko ove stranice već nekoliko puta. Zaista mi je jako pomoglo u trenucima kada su mi svi okrenuli leđa.”

Dalibor M.

Požega

“Bila sam u početku skeptična prema svemu ovome no unutar pola sata mi je novac sjeo na račun i mogla sam ga odmah trošiti.”

Marijana P.

Zagreb

“Imate vrlo transparentan prikaz i kalkulator za kredit. Prijavila sam se lako preko mobitela za 5 minuta. Zbilja profesionalno.”

Zdenka K.

Valpovo

“Kako sam već imao kredit u banci nisam mogao dobiti drugi novac. Vi ste mi pomogli sa pozajmicom uz koju sam platio popravak auta.”

Miroslav I.

Knin