Prijava za kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:26
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online kredit

Imati potrebnu financijsku potporu u važnim trenucima najčešći je izazov s kojim se susreće sve veći broj ljudi. Kako bi uspostavili potrebnu stabilnost i riješili određene financijske probleme mnogi su se odlučili za uzimanje online kredita koji se mogu dobiti u kratkom vremenskom roku.

Kada je riječ o dolasku do potrebnih novčanih sredstava za financiranje mjesečnih rashoda, iznenadnih troškova, podmirenje dugovanja i slično, online krediti su najprikladnija opcija. Trenutno online kredit postao je najpopularnija alternativa za financiranje i realizaciju važnih ciljeva. Najčešće se koristi kod nastalih troškova i nepredviđenih rashoda koji se ne mogu podmiriti s malim mjesečnim zaradama.

Što je online kredit?

Online kredit spada u neprikladnom vrstu kredita do koga se može doći putem interneta. Kako se putem online kredita odobravaju novčani iznosi koji nisu visoki, oni se mogu vratiti u kraćem vremenskom roku, nakon čega se opet može pristupiti ovom financijskom rješenju. Imajući u vidu da su online krediti postali jedna od vrlo prikladnih alternativa za većinu stanovništva, ovo je sjajan način da se dođe do potrebnih sredstava potpuno pouzdano i brzo.

Ono što je karakteristično za online kredit je brza obrada zahtjeva, manji novčani iznosi i dolazak do sredstava u roku od 24 sata. Dakle, bez čekanja u redovima poslovnice i složene dokumentacije, jer se cijeli postupak odvija online.

Za online kredit nije potreban jamac

Na tržištu kreditiranja mogu se pronaći razne varijante za online kredit, a najčešće je zastupljena ona koja ne zahtjeva jamca. S ‘obzirom da online kredit osigurava pristup manjim novčanim iznosima, ovo ne predstavlja veliki rizik za banke i kreditne kuće, pa nije potrebna dodatna garancija u vidu jamca. Financijske institucije koje odobravaju online kredit su pojednostavile cijelu proceduru, a cijeli postupak se odvija putem interneta.

Nakon što je online kredit odobren, novčana sredstava su na tekućem računu u najkraće mogućem roku, a najduže 24 sata od trenutka kada je podnesen zahtjev. Online kredit u Hrvatskoj predstavlja pravu opciju financiranja u različitim situacijama, posebno kada je riječ o neplaniranim troškovima i hitne potrebe dolaska do potrebnih sredstava.

Kome je namijenjen online kredit?

Online kredit postao je vrlo tražena opcija, pa se za ovaj način financiranja sve više odlučuju zaposlenici, kao i umirovljenici. Kako je ovo najbrža alternativa koja se može naći kod kreditnih institucija, online kredit je pravo rješenje za sve one koji ispunjavaju tražene uvjete, a novac žele koristiti u slučaju pokrivanja minusa na kartici, plaćanju obveza, popravaka u domu, putovanja, važnih događaja i slično.

Dakle, online kredit ne stvara dugoročnu obavezu, jer se može otplatiti u kratkom vremenskom razdoblju. Zbog toga se online kredit smatra jednostavnom uslugom s povoljnim uvjetima s kojom se mogu financirati sve važne potrebe korisnika.

Online kredit za cijelu obitelj

Zadovoljni korisnici

“Zadovoljan korisnik naš je krajnji cilj i znak da radimo dobar posao. Pročitajte poruke zahvale i podrške koje nam svakodnevno pristižu iz cijele Hrvatske.”

“Uzeo sam kredit preko ove stranice već nekoliko puta. Zaista mi je jako pomoglo u trenucima kada su mi svi okrenuli leđa.”

Dalibor M.

Požega

“Bila sam u početku skeptična prema svemu ovome no unutar pola sata mi je novac sjeo na račun i mogla sam ga odmah trošiti.”

Marijana P.

Zagreb

“Imate vrlo transparentan prikaz i kalkulator za kredit. Prijavila sam se lako preko mobitela za 5 minuta. Zbilja profesionalno.”

Zdenka K.

Valpovo

“Kako sam već imao kredit u banci nisam mogao dobiti drugi novac. Vi ste mi pomogli sa pozajmicom uz koju sam platio popravak auta.”

Miroslav I.

Knin