Prijava za kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Dobro upravljanje novcem obuhvaća svaki aspekt financija, počevši od proračuna, ulaganja, štednje, kao i postavljanja određenih ciljeva. Zna se da prilagođena opcija kreditiranja s kojom se dolazi do dodatnog novca ima bezbroj svojih prednosti. Novčana sredstva kojima sa može pristupiti u hitnim slučajevima, odnosno, kod nepredviđenih troškova, plaćanja dodatnih zdravstvenih usluga, popravka auta ili neplaniranog putovanja su itekako važna za financijsku stabilnost i lakše prevladavanje nastale novčane krize. Dolazak do kredita u tim trenucima postao je najpopularniji i najbrži način za rješavanje financijskih briga. Među raspoloživim kreditnim modelima koji najbolje odgovaraju raznolikim financijskim potrebama građana su i nenamjenski krediti.

Što predstavljaju nenamjenski krediti?

Između mjesečnih rashoda i plaćanja neplaniranih troškova treba imati izuzetno dobru financijsku pokrivenost u svakom smislu. Kako je to skoro nemoguće za većinu građana Hrvatske zbog malih mjesečnih primanja, mnogi su potražili rješenje u opciji nenamjenski krediti koji nude više pogodnosti os drugih.

Nenamjenski brzi krediti spadaju u najpopularniju vrstu kredita koji se može naći na kreditnom tržištu. Kao što samo ime kaže nenamjenski krediti mogu se koristiti za sve ono što predstavlja prioritet za korisnike, bilo da je riječ o potrošnji, kupnji ili plaćanju neplaniranih troškova. Nenamjenski krediti su dosta atraktivniji od namjenskih kredita koji se moraju utrošiti za određenu svrhu, odnosno namjenu.

Za što se mogu utrošiti nenamjenski krediti?

Ukoliko ste u nedoumici prilikom izbora kredita, opcija koja će biti pouzdano i sigurno rješenje su nenamjenski krediti. Ova vrsta kreditnog modela omogućuje korisnicima da sredstva iskoriste za svoje specifične i jedinstvene potrebe. Obično, nenamjenski krediti se koriste kod neplaniranih troškova, dodatnih rashoda, nepredviđenih putovanja, slavlja, pokrivanje dodatnih zdravstvenih usluga, popravke u domu, itd. Budući da su kreditne kuće prepoznale potrebe klijenata u smislu jednostavnijih kredita, ovaj model postao je idealno rješenje i za mnoge umirovljenike.

Nenamjenski krediti i – pravi pristup financiranju

Kako su nenamjenski krediti karakteristični po manjim novčanim iznosima, dolazak do odobrenja je jednostavan i lak. Kod banaka i kreditnih kuća postoje izvjesne razlike u smislu procedure. Pogodnost koju nude kreditne kuće vezano za nenamjenske kredite je ta da ovdje postoji mogućnost odobrenja za sve koji su zaposleni na određeno vrijeme, za što ranije nisu postojale mogućnosti.

Urednost u izmirivanju svih obveza kod korištenja financijskih usluga je obvezna kod kreditnih kuća, dok se banke oslanjaju na kreditnu sposobnost korisnika. Nenamjenski krediti kao vrsta konvencionalne kreditne linije daju više fleksibilnosti i mogućnosti. Ovdje je riječ o isplativom i ekonomičnom rješenju, pri čemu vrlo povoljni uvjeti i kratak rok otplate pomažu da se ne ulazi u dugoročno zaduženje.

Online kredit za cijelu obitelj

Zadovoljni korisnici

“Zadovoljan korisnik naš je krajnji cilj i znak da radimo dobar posao. Pročitajte poruke zahvale i podrške koje nam svakodnevno pristižu iz cijele Hrvatske.”

“Uzeo sam kredit preko ove stranice već nekoliko puta. Zaista mi je jako pomoglo u trenucima kada su mi svi okrenuli leđa.”

Dalibor M.

Požega

“Bila sam u početku skeptična prema svemu ovome no unutar pola sata mi je novac sjeo na račun i mogla sam ga odmah trošiti.”

Marijana P.

Zagreb

“Imate vrlo transparentan prikaz i kalkulator za kredit. Prijavila sam se lako preko mobitela za 5 minuta. Zbilja profesionalno.”

Zdenka K.

Valpovo

“Kako sam već imao kredit u banci nisam mogao dobiti drugi novac. Vi ste mi pomogli sa pozajmicom uz koju sam platio popravak auta.”

Miroslav I.

Knin